Σχετικά με εμάς

Το Happyness δημιουργήθηκε για να προσφέρει λύσεις στις ανάγκες του σύγχρονου ρυθμού ζωής όσον αφορά το γάμο και τη βάπτιση. Η τεράστια ποικιλία μας στα είδη γάμου - βάπτισης δίνει τη δυνατότητα στα υποψήφια ζευγάρια αλλά και στους κουμπάρους και νονούς να κάνουν την έρευνα αγοράς αναπαυτικά από το ζεστό περιβάλλον του σπιτιού τους. Να παρακολουθήσουν τις σύγχρονες τάσεις και να δουν άμεσα τα νέα προϊόντα. Κι όταν έρθει η ώρα της απόφασης για να επιλέξουν προσκλητήρια, μπομπονιέρες και τα υπόλοιπα είδη γάμου και βάπτισης να είναι σίγουροι πως η καλύτερη τους επιλογή είναι να τα προμηθευτούν από το Happyness.και να κάνουν τις αγορές τους επωφελούμενοι των εξαιρετικών τιμών που διαθέτουμε.

Πώς ξεκινήσαμε

To Happyness ιδρύθηκε το 2010 με έδρα στη Νέα Πολιτεία Ευόσμου Θεσσαλονίκης από την Στέλλα Φιρινίδου (διακοσμήτρια) με στόχο την κατασκευή, διακόσμηση, και εμπορία ειδών γάμου-βάπτισης και μέσω του φυσικού καταστήματος και μέσω διαδικτύου σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Που βρισκόμαστε

Αρχικά η εταιρεία στεγαζόταν σε ένα μικρό χώρο. Η μεγάλη ανταπόκριση όμως των πελατών από τη έναρξη της δραστηριοποίησής μας, μας ανάγκασε να αναζητήσουμε ένα μεγαλύτερο φυσικό κατάστημα. Βρισκόμαστε στην οδό Ηλέκτρας Αποστόλου 5 στη Νέα Πολιτεία Ευόσμου Θεσσαλονίκης σε ένα χώρο 350 τ.μ. που αποτελείται από:

  • Ένα ζεστό και πολύ όμορφα διακοσμημένο εκθεσιακό χώρο για την εξυπηρέτηση των πελατών του φυσικού καταστήματος.
  • Εργαστήριο κατασκευής και διακόσμησης των ειδών γάμου βάπτισης.
  • Γραφεία για την υποστήριξη των διαδικτυακών πωλήσεων και εξυπηρέτησης πελατών.

Η ομάδα μας

Είμαστε μια ομάδα 5 ατόμων με διακριτούς ρόλους που ο καθένας μας λατρεύει το κομμάτι της εργασίας για το οποίο είναι υπεύθυνος. Κάνουμε αυτό που αγαπάμε και υπάρχει ένας άκρατος ενθουσιασμός.Τρέφουμε μια υπέρτατη αίσθηση σεβασμού, εκτίμησης και ευθύνης για τους πελάτες μας και τους συνεργάτες μας.