Πως να ξεκινήσετε για να επιλέξετε μπομπονιέρες βάπτισης

Πως να ξεκινήσετε για να επιλέξετε μπομπονιέρες βάπτισης
15/02/2021

Η μπομπονιέρα είναι ένα αναμνηστικό δώρο που προσφέρεται σε κάθε καλεσμένο μετά την τέλεση του μυστηρίου της βάπτισης του παιδιού σας ως ένδειξη ευχαριστίας για την παρουσία τους στη χαρά σας. Για να καταλήξετε στις μπομπονιερες βαπτισης που θα μοιράσετε θα πρέπει πρώτα να αποφασίσετε το είδος της μπομπονιέρας. Αν θα είναι τούλινες, κουτάκι, πουγκί, εικόνα, κρεμαστή ή κάποιο χρηστικό ή διακοσμητικό αντικείμενο. Υπάρχει μεγάλη ποικιλία από τούλια, κορδέλες, διακοσμητικά, κουφέτα για να συνδυαστούν όλα αυτά μαζί για να επιτευχθεί το καλύτερο αποτέλεσμα που θα ικανοποιεί την αισθητική σας. Και σε τιμές που δε θα ξεφεύγουν από τον αρχικό σας προϋπολογισμό.


Μπομπονιέρες βάπτισης κουτάκι

Τα κουτάκια για τις μπομπονιέρες μπορεί να είναι χάρτινα, μεταλλικά ή ξύλινα, Υπάρχουν μονόχρωμα, ριγέ, πουά, καρό, κραφτ οικολογικά. Τα κουτιά προσαρμόζονται στο θέμα της δικής σας βάπτισης καθώς μπορεί να δεθούν επάνω τους μπρελόκ, ξύλινα αντικείμενα, μαγνητάκια, σχέδια από φύλλο αλουμινίου, μεταλλικά αξεσουάρ. Τα αντικείμενα δένονται με κορδόνια και κορδέλες πολύχρωμες με ωραιότατους φιόγκους. Επίσης σε κουτάκια με εξαιρετικής ποιότητας χαρτί γίνεται εκτύπωση και συνδυάζεται έτσι η μπομπονιέρα με το προσκλητήριο βάπτισης. Τα κουφετα τυλίγονται με τούλι και τοποθετούνται μέσα στο κουτάκι.

μπομπονιέρες βάπτισης κουτάκι


Μπομπονιέρα πουγκί

Τα πουγκιά μπομπονιέρες βγαίνουν σε διάφορα υφάσματα (λινάτσα, γάζα, βαμβακερά, τζιν, υφασμάτινα, οργάνατζα) και χρώματα (μονόχρωμα, ριγέ, πουά, καρό). Τα πουγκιά προσαρμόζονται σε κάθε θέμα βάπτισης καθώς μπορούν να διακοσμήθούν με μπρελόκ, ξύλινα αντικείμενα, μαγνητάκια, σχέδια από φύλλο αλουμινίου, μεταλλικά αξεσουάρ. Τα αντικείμενα δένονται με κορδόνια και κορδέλες με άρτιο δέσιμο σε χρώματα της επιλογής σας. Υπάρχουν και πουγκιά που έχουν προτυπωμένο σχέδιο το θέμα της βάπτισης. Τα κουφέτα τυλίγονται σε ένα μεγάλο τούλι και μπαίνει μέσα στο πουγκί για να φαίνεται το πουγκί φουσκωμένο και γεμάτο.

μπομπονιέρα πουγκί


Κρεμαστές μπομπονιέρες

Οι κρεμαστές μπομπονιέρες βάπτισης για αγόρια και κορίτσια αποτελούν μια οικονομική και συνάμα εντυπωσιακή επιλογή για τη βάπτιση του παιδιού σας. Κρεμαστές μπομπονιέρες μπορούν να γίνουν τα παρακάτω:


  • Μπρελόκ
  • Σχέδια από φύλλο αλουμινίου
  • Μαξιλαράκια σε σχήμα καρδιάς ή πεταλούδας
  • Ξύλινα αντικείμενα κομμένα με λέιζερ για κάθε θέμα βάπτισης
  • Κρεμάστρες

Τα αντικείμενα δένονται με μακριά κορδόνια ή ιδιαίτερες κορδέλες πάνω στις οποίες δένονται τα τουλάκια που περιέχουν τα κουφέτα. Τα τούλια μπορεί να είναι δύο ή τρία ή πέντε.

κρεμαστές μπομπονιέρες


Εικόνες για μπομπονιέρες

Οι μπομπονιέρες εικόνες που απεικονίζουν τους Αγίους της Ορθόδοξης Εκκλησίας ( μπορεί να γίνει επιλογή αγίου ή αγίας) την Παναγία και το Χριστό είναι μια επιλογή που προτιμούν πολλοί για μπομπονιερες βαπτισης. Οι εικόνες είναι κεραμικές ή ξύλινες είτε με κρίκο για να κρεμαστούν στο τοίχο είτε με βάση. Υπάρχουν και γυάλινες εικόνες καθώς και γυάλινες οι οποίες είναι μέσα σε κουτάκι. Οι εικόνες δένονται με τούλι που περιέχει τα κουφέτα σε χρώμα της επιλογής στο πίσω μέρος της εικόνας με κορδέλες.

εικόνες για μπομπονιέρες


Αντικείμενα

Επιλέξτε ανάμεσα σε μια μεγάλη ποικιλία από αντικείμενα για μπομπονιέρες βάπτισης. Κουμπαράδες, κούπες, κορνίζες, ξύλινες φιγούρες, καδράκια, μαξιλαράκια, μεταλλικά, υφασμάτινα, κεραμικά, γυάλινα αντικείμενα. Φυσικές λευκές πέτρες που έχουν επάνω κολλημένα μεταλλικά αξεσουάρ Πολλά σχέδια διατίθενται για παιδικές μπομπονιέρες. Η θεματολόγια από τα αντικείμενα υλικα για μπομπονιερες καλύπτει όλα τα θέματα για βάπτιση.

αντικειμενα για μπομπονιερες