Πολιτική επιστροφών

Ο πελάτης έχει το δικαίωμα να επιστρέψει τα αγαθά που παρέλαβε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής τους. Τα έξοδα αποστολής της επιστροφής των προϊόντων επιβαρύνουν τον πελάτη. Απαιτείται η απόδειξη (ή το τιμολόγιο). Τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται ακριβώς στην κατάσταση που έγινε η παραλαβή, χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή χρησιμοποιηθεί. Τα χρήματα επιστρέφονται το πολύ μέσα σε 14 μέρες από την ημέρα που θα παραλάβουμε τα επιστρεφόμενα προϊόντα με τον ίδιο τρόπο που είχε γίνει η αρχική είσπραξη.

Προϊόντα που δεν επιστρέφονται
Το δικαίωμα υπαναχώρησης που προβλέπεται στα άρθρα 3ε έως 3ια του ΦΕΚ Ζ1-891 με Αρ. Φύλλου 2144/ τεύχος δεύτερο για τις εξ αποστάσεως και εκτός εμπορικού καταστήματος συναπτόμενες συμβάσεις, δεν ισχύει σύμφωνα με τον νόμο:
α) για αγαθά που κατασκευάζονται ή στολίζονται κατόπιν παραγγελίας όπως μπομπονιέρες, προσκλητήρια, πακέτα και σετ Βάπτισης στολισμένα (κουτιά, λαμπάδες, σετ λαδικών, μαρτυρικά, βιβλία ευχών), πουγκιά, τούλια για μπομπονιέρες καθώς ράβονται και κόβονται κατόπιν παραγγελίας, σετ γάμου στολισμένα (καράφες, δίσκοι, ποτήρια, λαμπάδες) κ.α.
β) τρόφιμα όπως κουφέτα, μάρσμελοου, γλειφιτζούρια, ζαχαρωτά, γλυκά κ.α.