ΑΡΧΙΚΗ

ΓΑΜΟΣ

ΥΛΙΚΑ ΓΑΜΟΥ

ΒΑΠΤΙΣΗ

ΥΛΙΚΑ ΒΑΠΤΙΣΗΣ

DIAPER CAKES

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

 

ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ

Παρέχουμε υπηρεσίες για  το στολισμό της εκκλησίας και του χώρου δεξίωσης. Υπέροχα υφάσματα, πολύχρωμες κορδέλες, στολισμένες γυάλες, φαναράκια, εντυπωσιακοί φιόγκοι, διάφορες χειροποίητες κατασκευές και διακοσμητικά, ανάλογα με το θέμα συνδυάζονται από τη διακοσμήτρια μας, για να δημιουργήσουν ένα πολύ όμορφο και εντυπωσιακό σκηνικό.

Ο στολισμός βάπτισης περιλαμβάνει το στολισμό του τραπεζιού με τις μπομπονιέρες, το στολισμό της εισόδου της εκκλησίας, και του τραπεζιού όπου τοποθετούνται το κουτί βάπτισης και τα βαπτιστικά ρούχα του μωρού.  Τιμή 100€ + ΦΠΑSTOLISMOS VAPTISIS

Ζαχαρωτά - marshmallows (μαρσμελοους) και χωνάκια τυπωμένα με το όνομα του μωρού. Τιμή για κάθε χάρτινο χωνάκι με ζαχαρωτά ή χωνάκι βάφλα με ζαχαρωτά 1,10€.

Στολισμός κολυμπήθρας με υφάσματα, κορδέλες, τούλια και διακοσμητικά 25€.

Στο στολισμό της δεξίωσης, στολίζουμε το τραπέζι ευχών από 35€ μέχρι 60€, το κάθε τραπέζι δεξίωσης στρωμένο με ράνερ και με μια σύνθεση στο θέμα της βάπτισης από 10€ μέχρι 20€, και αν επιθυμείτε, μπορεί να διακοσμηθεί και ο χώρος δεξίωσης σύμφωνα με το θέμα.

Σεβόμενοι τους πελάτες μας και τα χρήματα που διαθέτουν, προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, έτσι ώστε στο τέλος να υπάρχει μια αίσθηση ικανοποίησης από όλους.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσουμε ένα ραντεβού
ή για να απαντήσουμε σε οποιαδήποτε απορία σας.

HAPPYNESS                  (Στολισμός Γάμου - Βάπτισης, Είδη Γάμου - Βάπτισης, Προσκλητήρια,
Ηλέκτρας Ηποστόλου 5       Μπομπονιέρες, Υλικά, Πακέτα, Είδη Δώρων, Diaper cakes)

56224 Εύοσμος
Θεσσαλονίκη
Greece

Τηλ. 6993088865
& 6992525234

Στο κατάστημα βρισκόμαστε μόνο κατόπιν ραντεβού.

Εκτός από τη περιοχή Θεσσαλονίκης παρέχουμε στολισμο βαπτισης και Γιαννιτσά, Έδεσσα, Βέροια, Κατερίνη, Κοζάνη, Κιλκίς, Σέρρες, Χαλκιδική, Μουδανιά - Κασσάνδρα, Σιθωνία, Πολύγυρο